Çka në të vërtetë po kërkon Vetëvendosje?!

Propozimi që e ka dhënë kryetari i LDK-së, Isa Mustafa që LDK pos kryetarit të Kuvendit, t’i ketë edhe 6 ministri deri në zgjedhjen e presidentit, nuk është pranuar nga lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurtit. Sipas burimeve të Gazetës Blic, Albin Kurti ka kërkuar që ministritë të ndahen 5 me 5, si dhe kryetari i … Continue reading Çka në të vërtetë po kërkon Vetëvendosje?!