Çfarë tha Bill Clinton në vitin 2009 në Prishtinë?

Është e hera e tretë që ish-presidenti amerikan, Bill Clinton po e viziton Kosovën, shkruan Gazeta Blic. Herën e parë ai në Kosovë, kishte qenë si presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vetëm pak kohë pasi ndihmoi popullin kosovarë, duke dhënë urdhër të bombardohet Serbia dhe të ndalen masakrat në Kosovë. Clinton së bashku … Continue reading Çfarë tha Bill Clinton në vitin 2009 në Prishtinë?