Fit&Sexy

Çfarë ndodh nëse vendosni një copë qepë në vesh

10/12/2017 16:16
nga:F.B

Kjo mënyrë ka qenë përdorur kohë më parë si një kurë natyrore.

Mund të jetë e çuditshme, por ka rezultuar mjaft e suksesshme për trajtimin e disa sëmundjeve.

Merrni një copë të vogël qepe dhe vendoseni në vesh, kjo mënyrë do t’ju lehtësojë dhimbjen e veshit dhe do të zvogëlojë inflamacionin.

Nëse keni probleme me migrenën, përdoreni këtë mënyrë për të reduktuar dhimbjet e saj. Ja disa përfitime të tjera që sjell kjo teknikë:

  • Stabilizon temperaturën e lartë trupore
  • Ju çliron nga kolla dhe e ftohura
  • Ju çliron nga toksinat
  • Absorbon bakteret dhe pastron trupin
  • Redukton dhimbjet e kokës.

 

05/13/2018 15:43

Veshi i maces është një mekanizëm i përkryer