03/05/2018 18:11

Kujdes, rrjeti LTE është i pasigurt për biseda dhe SMS

03/09/2018 18:32

​Kamera më e shtrenjtë në botë

Kamera që krijon fotografi me rezolucion prej 400 megapikselë dhe me imazhet që arrijnë madhësinë deri në 2.4 gigabajt, kushton aq shumë, sa që me të njëj...