02/16/2018 22:47

Kosova 10 vjet shtet – rëndësia historike e shpalljes së pavarësisë dhe sfidat e së ardhmes

03/04/2018 11:26

Një Kosovë me ushtri të saj, garanci për siguri në Ballkan

Kosova është një ndër shtetet më të reja në botë dhe padyshim shteti më i ri i Ballkanit i krijuar pas një lufte të drejtë dhe çlirimtare me ndihmën e aleatëve...