Showtime

Cardi B rrezikon të dënohet me 4 vjet burg

06/25/2019 23:33
nga:Ideal

Cardi është akuzuar javën e kaluar për 12 akuza, duke përfshirë 2 akuza për veprën penale të një sulmi me tentim për të shkaktuar lëndime të rënda fizike.

Akuza të tjera përfshijnë rrezikshmëri të pamatur, sulme, kërkesë penale, konspiracion dhe ngacmim.

Kjo erdhi pasi reperja ishte akuzuar fillimisht me vetëm 2 kundërvajtje për dyshimin se kishte urdhëruar një sulm ndaj 2 vajzava që janë motra – Jade dhe Baddie Gi – në gusht 2018 në strip klub.

Megjithatë, pasi Cardi hodhi poshtë një marrëveshje mbi pranimin e fajësisë që do t’i jepte një shkarkim të kushtëzuar në këmbim për pranimin e fajit për një kundërvajtje të vetme … një juri e madhe u mblodh dhe përfundimisht dha akuzën prej 12 akuzash.

Sipas TMZ Cardi u arrestua në tetor për rolin e saj të dyshuar në incidentin e klubit, në të cilin 2 gra pretendojnë se janë lënduar kur njerëzit e Cardit filluan të hedhin shishe dhe karrige.

Nëse dënohet për akuzat për krime të reja, thuhet se Cardi do të përballet me 4 vjet burg.