Cool

Burri detyrohet të shesë pronën e tij pasi jashtëtokësorët e kishin sulmuar disa herë

10/31/2017 15:35
nga:M H

Një burrë nga Arizona ka vë në shitje pronën e tij pasi ishte sulmuar disa herë nga jashtëtokësorët.

Një burrë amerikan ka vë në shitje fermën e tij prej 5 milionë dollarësh duke pretenduar se ai dhe gruaja e tij dëshirojnë të largohen nga vendi, sepse ata janë lodhur nga vizitat e shumta të jashtëtokësorëve agresivë.

John Edmonds pohon se pasi ai dhe gruaja e tij Joyce u zhvendosën në fermën e kuajve 9.67 hektarëshe në Luginën e Ylberit të Arizonës në vitin 1995, ata kanë qenë viktima të sulmeve të shumta nga jashtë-tokësorët, raporton “AlienBlog”, transmeton Periskopi.

Ai pretendon se gjatë kohës së tij që jetonte në shtëpi, ai u detyrua të luftonte për vdekje me krijesat aliene.

John Edmonds thotë se një “portal” u hap në pjesën e prapme të pronës së tij në Arizonë.

Ai thotë se një betejë e veçantë e përgjakshme ndodhi pasi jashtëtokësorët u përpoqën të rrëmbenin gruan e tij nga shtrati i saj. “Ata e lëshuan atë nga shtrati në dhomën kryesore dhe e çuan në parkingun ku u përpoqën ta tërheqin atë në zeje”, u tha ai gazetarëve.

Edmonds pohon se ky incident i veçantë nxiti një betejë të furishme mes vetes dhe alienëve që rezultoi në atë duke vrarë nëntëmbëdhjetë prej tyre me një shpatë samurai.

John Edmonds gjithashtu pretendon nga lufta që kishte pasur me jashtëtokësorët ka marrur disa plagë që ishin rezultat i një prej sulmeve të rregullta nga alienët.

12/05/2018 12:28

Shikojeni këtë video, dhe do kaloni një të mërkure duke qeshur!