Lajme

Bulliqi publikon raportin për shënimin e vijës kufitare (Dokument)

12/05/2017 19:05
nga:anonymous1000144531

Kryesuesi i Komisionit Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Shpejtim Bulliqi ka publikuar raportin e këtij komisioni që një ditë më parë është prezantuar në Qeveri.

Komisioni i udhëhequr nga Bulliqi gjatë mbledhjes së djeshëm të qeverisë së Kosovës ka prezantuar raportin, ku pas diskutimeve dhe vërejtjeve, u miratua nga qeveria dhe u dërgua në Kuvendin e Kosovës.

Raportin e plotë mund ta lexoni në këtë link:

https://drive.google.com/file/d/1kBGBpKNrtlhAiJX0mqGQthqwy9ZBtjej/view

 

11/20/2019 16:00

VV-ja paralajmëron hetim ndaj Komisionit të Murat Mehës, atij nuk i bën përshtypje një gjë e tillë