Cool

Bruce Lee i ri, ky njeri është shumë i shpejtë dhe i fortë

05/14/2019 20:04
nga:N S

Dk Yoo, një mjeshtër i arteve marciale, është jashtëzakonisht i shpejtë dhe i fortë.

Ai publikon vazhdimisht tutoriale në kanalin e tij në YouTube, për t’iu mësuar njerëzve këtë lloj arti.

Madje, Yoo nga shikuesit quhet Bruce Lee i ri, për shkak të shpejtësisë që ka.

Kjo video më poshtë, e publikuar në Facebook, tregon se sa i shpejtë dhe i fuqishëm është ai.