Brenda një viti humbi edhe nënën edhe babain, George Bush me dedikime prekëse për prindërit

George Bush i ri, humbi në muajin prill nënën e tij. Barabara Bush vdiq me 18 prill, në moshën 92 vjeçare, pas një luftë të gjatë më bronkitin. Barbara pas trajtimin intensiv kishte vendosur të largohej nga spitali dhe të qëndronte në shtëpi me familjen e saj shkruan GazetaBlic. George Bush, djali i saj që … Continue reading Brenda një viti humbi edhe nënën edhe babain, George Bush me dedikime prekëse për prindërit