Lajme

Bordi i AKP-së miraton transakcionet e SHAL 52

12/03/2019 13:20
nga:Gazeta Blic

Prishtinë – Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti mbledhjen e tij të rregullt ku diskutoi dhe morri vendime të rëndësishme për procesin e privatizimit dhe të
likuidimit të ndërmarrjeve shoqërore në përputhje me mandatin e vet ligjor.

Në këtë mbledhje Bordi i Drejtorëve miratoi, pas shqyrtimit, transakcionet e SHAL 52 e cila umbajt me 25 nëntor 2019.