“Bllokada” e Lutfi Hazirit dhe Agim Veliut dha efekt: Të hënën vendoset për kandidatin për kryeministër

“Bll0kada” që ia bënë sot LDK-së, Lutfi Haziri dhe Agim Veliu, duke e bojkotuar mbledhjen e Kryesisë, ka dhënë efektin e pritur. Kjo për shkak se përkundër që kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, pati deklaruar se gjatë ditës së sotme, do të vendoset për emrin e kandidatit për kryeministër, një gjë e tillë është shtyrë … Continue reading “Bllokada” e Lutfi Hazirit dhe Agim Veliut dha efekt: Të hënën vendoset për kandidatin për kryeministër