Blerim Latifi: Këta dy persona janë opozita e vetme e Qeverisë Kurti

Profesori universitar, Blerim Latifi, e ka komentuar aksionin e PSD-së, para qeverisë së Kosovës, shkruan Gazeta Blic. Latifi thotë se opozita në Kosovë është reduktuar në dy njerëz: Ramush Haradinajn në Kuvend dhe Dardan Molliqajn në rrugë. Ndërsa, siç thotë Latifi, LDK dhe PDK po konsumojnë shenjën e parë të gjendjes depresive: mungesën e vullnetit … Continue reading Blerim Latifi: Këta dy persona janë opozita e vetme e Qeverisë Kurti