Bildt: Nëse nuk integrohet Ballkani Perëndimor në BE, “non-papers” dalin në tryezë

Diplomatët evropianë Miroslav Lajçak dhe Carl Bildt thanë se vonesat e BE-së për anëtarësimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor ishin një arsye për shfaqjen e sugjerimeve “shumë të rrezikshme” për ndryshimin e kufijve në rajon. Në një panel diskutimi të titulluar “Geopolitical Gambles in the Balkans”, Lajcak dhe Bildt shprehën shqetësimin në lidhje me dy … Continue reading Bildt: Nëse nuk integrohet Ballkani Perëndimor në BE, “non-papers” dalin në tryezë