Cool

Berberi që stilon flokët duke i vënë zjarr (VIDEO)

02/07/2018 08:50
nga:E Sh

Ky berber indian e ka gjetur një mënyrë të re dhe interesante për të prerë flokë.

Nga pamjet e xhiruara brenda sallonit shihet se si flokëve të klientëve ata i hedhin një pluhur dhe lëng të ndezshëm, para se të kalojnë tek çakmak dhe flaka.

Për më shumë, ndiqeni videon e mëposhtme:

11/15/2018 08:51

Bëhet publike video e punëtorit të Bechtel Enkas, i cili mbeti i varur për disa orë në vinç