Cool

Beqarët shfrenohen për Shën Valentin — skena erotike nëpër rrugët e Britanisë

02/15/2020 22:06
nga:A. R.

Nuk është e thënë që të jesh çift që të festosh dhe t’ja kalosh mirë mbremjen e Shën Valentinit.

Të rinjtë nga Britania tregojnë se festojnë më shumë kur janë beqarë.

Mediat britanike kanë publikuar fotot e të rinjve, që dinë të festojnë dhe nuk kanë nevojë për një ditë të veçantë për të gëzuar dhe as për të qenë në çift.

Ata tregojnë se ja kalojnë mirë edhe kur janë vetëm.