Uncategorized

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market

02/28/2020 15:24
nga:A. R.

Benzinë vetëm 1.05 euro në Petrol Company e shumë zbritje tjera në “Be Happy Restorant” dhe Market.

Eksperiencat e paharrueshme gjithmonë fillojnë nga Petrol Company.

Kësaj radhe Petrol Company vjen me tri shërbime, të cilat kanë shumë përfitime : në Derivate, në marketet “One Stop Shop” dhe “Be Happy Restaurant”:

Në derivate: Benzin vetëm 1.05 Euro

“One Stop Shop” deri 30% zbritje

“Be Happy Restorant” deri 30% zbritje.

Kjo zbritje vlen nga data 28 Shkurt deri më 5 Mars.

Prandaj, jeto më lirë – vetëm me Petrol Company!