Lajme

Bëhu për verë, me veturë të re – Kredi Zvicërane me mundësi ideale financimi 10 vite të kthimit të pagesës

06/24/2019 17:06
nga:Gazeta Blic

Sa më shpejt që vjen vera, aq më e nxehtë bëhet oferta për kredi në bob.ch.

Qëllimi jonë është i thjeshtë: T’ua mundësojmë blerjen e veturës së ëndrrave tuaja. Andaj, eja me mua në një udhëtim të shpejtë, lidhë rripin e sigurisë dhe lexo me vëmendje.

– Unë jam bob. Krahu yt i djathtë. Shoku yt më i mirë në ditë të vështira.

Përmes ueb-faqes time bob.ch, unë synoj që ëndrrën tënde t’a bëjë realitet më shpejtë se që mund t’a mendosh.

Kjo mund të bëhet edhe më e lehtë, pasi kredinë në total mund t’a kthesh për 10 vite. Je gati?

Atëherë, nis avanturën e re duke klikuar KËTU