Lajme

BE-Kosovës: Duhen rezultate më të mira sesa ‘progresi i kufizuar’ në luftën ndaj korrupsionit

03/01/2021 15:32
nga:Sh Xh

Ambasadori i BE-së në Kosovë, Tomas Szunyog është takuar me Kryeprokurorin e Shtetit, Aleksandër Lumezi.

Szunyog thotë se me Lumezin visedoi për ndjekjen penale dhe luftën kundër korrupsionit të lartë, përcjellë Gazeta Blic.

Ai shton se BE pret rezultate më të mira sesa “progresi i kufizuar” në Raportin e ardhshëm të 2021.

“Takim i mirë sot me Kryeprokurorin e Shtetit Aleksandër Lumezi. Shkëmbime të hapura për ndjekjen penale dhe luftën kundër korrupsionit të nivelit të lartë. BE pret rezultate më të mira sesa ‘progresi i kufizuar’ për Raportin e ardhshëm të 2021!”, shkruan ai.

Numërohen mbi 10 mijë vota me kusht, ky është rezultati

 

04/20/2021 22:34

Super Liga kërcënim edhe për BE-në