Cult

Bashkëshortja e ish-diktatorit feston ditëlindjen e 97-të

02/08/2018 14:07
nga:Fatjona Mani

Bashkëshortja e ish-diktatorit, Nexhmije Hoxha sot feston 97 vjetorin e saj të lindjes.

Kryetari i Partisë Komuniste 8 Nëntori, Preng Çuni, ka uruar Hoxhën, të cilën e konsideron vajzë emancipuese, antifashiste, komuniste të vendosur dhe simbol të qendresës së femrës shqiptare.

Vajzës emancipuar, antifashistes orëve para, komunistes vendosur, dhe bashkëshortes se Udhëheqësit Enver Hoxha, simboli qendresës femrës shqiptare, shoqes Nexhmie Hoxha”, -shkruan Çuni në rrjetet sociale.

 

 

 

02/19/2019 15:38

Haradinaj i kundërpërgjigjet Daçiqit lidhur me propozimin zyrtar të Serbisë për kufijtë