Sporti

Ballist Morina bëhet baba

11/20/2017 14:46
nga:Y.K

Ballist Morina qëndron i burgosur prej afro tre muajsh n Dubrovnik të Kroacisë në pritje të një urdhërim ekstradimi në Serbi

Por, teksa ai e ka apeluar ekstradimin një lajm i gëzueshëm ka mbërritur në jetën e tij, shkruan Opinion.al.

Ballist Morina është bërë baba i një djali që do të mbajë emrin Flamur, në respekt të gjestit të babait të tij gjate ndeshjes Shqipëri-Serbi, ku ngriti dronin me banerin Autochtonus.

Sipas familjarëve djali gëzon shëndet dhe lajmi i ka shkuar së pari Ballistit në qeli.

 

07/10/2018 13:45

Lirohet Ballist Morina