Cult

Baki Jashari, edhe një mandat në krye të Filharmonisë së Kosovës

12/15/2017 18:31
nga:M H

Baki Jashari, i cili përgjatë disa viteve po qëndron në krye të Filharmonisë së Kosovës, sot morri dritën e gjelbër për edhe një mandat me gjithsej 4 vite për ta drejtuar këtë institucion, shkruan KultPlus.

“Ministria e Kulturës, Rinis dhe Sporteve të Republikës së Kosovës bënë njoftimin për kandidatin e suksesshëm, të rekomanduar nga KD i Filharmonisë së Kosovës, për pozitën e Drejtorit në Filharmoninë e Kosovës, Baki Jashari”, thuhet në vendimin e MKRS-së.