Showtime

Ava Max me mesazh frymëzues: Erdha në Amerikë me asgjë përveç rrobave në trup

01/17/2020 21:21
nga:L I

Ava Max ka shkruar një mesazh frymëzues.

Ava Max ka ndarë me ndjekësit disa fotografi në Instagram, duke shkruar mesazh domethënës pranë tyre.

Këngëtarja tha se në jetë ekziston e mira dhe e keqja, por beson se e mira mbizotëron gjithmonë.

Ajo kujtoi kohën kur ishte vetëm një vajzë e vogël nga një familje shqiptare që u zhvendos në Amerikë për t’i bërë ëndrrat realitet.

“Në jetë, ekziston e mira dhe e keqja. Dhe besoj se e mira mbizotëron gjithmonë. Kam mësuar veçanërisht nga e kaluara ime që vetëm vendimet e tua mund të të ndalojnë. Edhe nëse kartat janë grumbulluar kundër jush, ka një rrugëdalje. Nëse unë mund të jetoj ëndrrat e mia, edhe ju mundeni. Unë isha thjesht një vajzë e vogël nga një familje shqiptare me ëndrra të mëdha që erdha në Amerikë me asgjë përveç rrobave në trup. Unë po ju them këtë sepse besoj se mund të bëni gjithçka”, ka shkruar ajo.