Lajme

AUVK, 1.3 milion euro për trajtim të qenve endacak (VIDEO)

01/13/2018 23:00
nga:FL.B

Qeveria e Kosovës ka ndarë 1.3 milionë euro për trajtimin e qenve endacak.

Qentë do ta trajtohen nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë.

04/18/2018 13:22

Haradinaj i del në mbrojtje AUV, kërkon rezolutë për cilësinë e ushqimit