Lajme

Auto Mita e thyen mitin se kurgjo nuk zgjatë përgjithmonë– oferta e re përfshin diçka që zgjatë TON’ JETËN

05/22/2020 12:41
nga:Gazeta Blic

Thonë se kurgjo nuk zgjatë ton’ jetën – as dashnia e martesa; as shtëpia e banesa; pushimi jo se jo, dhe izolimi hiç e ma hiç!

Por, kushdo që është rritur për të besuar se kurgjo nuk zgjatë ton’ jetën, do të befasohet nga oferta e re e liderit të industrisë së automobileve, Auto Mita.

Kjo sepse Auto Mita ka sjellë një prej ofertave më bombastike që kanë ekzistuar ndonjëherë në këtë industri dhe jo vetëm.

Kësaj radhe, Auto Mita ju dhuron FALAS diçka që ZGJATË TON’ JETËN – edhe pse mund t’ju duket e pabesueshme!

Po pra – TON’ JETËN!

SERVISI FAL' TON' JETËN!Kurgjo nuk ka zgjatë ton' jetën… deri sot!Për çdo veturë të re në AutoMita, servisin e keni FAL' TON JETËN! Oferta zgjatë vetëm 30 ditë. Sasia e limituar.Mos thuj 'se kom dit''. ?? 045 500 588 | 045 645 666

Publiée par Renault dhe Dacia – Auto MITA sur Jeudi 14 mai 2020