Geek

Audi definitivisht është ‘mbret i dimrit’ (VIDEO)

11/29/2017 07:30
nga:Gazeta Blic

Pasiqë veç jemi në stinën e dimrit, një ndër temat më të përfolura tek entuziastët e makinave është se ‘cila makinë është më e mirë në këtë stinë’ ?

Në këtë rast kemi të bëjmë me një testim të 3 ikonave gjermane: Mercedes, BMW dhe Audi.

Të tri këto makina mund të kenë diçka më shumë se njëra tjera. Ndërsa sa i përket stabilitetit në rrugë me borë, Audi pothuajse në çdo rast tregon se është më e mira.

10/01/2018 19:53

Qytetarin e pyesin nëse i pëlqen Rita Ora apo Dua Lipa, por përgjigja e tij është epike – ja çka thotë!