ATK përgënjeshtron Zemajn për mbikqyrjen e laboratoreve private

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka thënë se nuk është kompetencë e tij të flasë për laboratorin “Medical & Laboratory Services SH.P.K” me pronare vajzën e Blerim Devollit që po kryen teste PCR për COVID-19 me çmim prej 200 euro. Zemaj tha se për këtë kanë përgjegjësi Autoriteti Kosovar i Konkurrencës dhe Administrata Tatimore. “Ne … Continue reading ATK përgënjeshtron Zemajn për mbikqyrjen e laboratoreve private