Cult

Artistët protestojnë para Komunës së Prishtinës

09/30/2020 12:34
nga:L I

Gjatë ditës së sotme protestuan edhe artistët.

Grupi i aktorëve të Prishtinës kanë protestuar para objektit të komunës, ku po kërkojnë plotësimin e disa kërkesave të tyre.

Ndër kërkesat e tyre është edhe themelimi i Teatrit të Qytetit, raporton EO.

Në këtë protestë, i pranishëm ishte edhe Ilir Prapashtica dhe disa aktorë të tjerë, të cilët kërkuan që të plotësohen kërkesat e tyre.