Arrijnë në Kosovë 4,680 dozat e para të vaksinës Pfizer

Kanë arritur në Kosovë 4,680 dozat e para të vaksinës anti-COVID të llojit Pfizer, pjesë e kontingjentit të 95 mijë vaksinave Pfizer që Bashkimi Evropian dhe Austria do t’i sjellë në Kosovë. Lajmin e ka bërë të ditur Ambasada e Austrisë në Kosovë përmes një njoftimi për media. “Ambasada Austriake në Prishtinë është shumë e … Continue reading Arrijnë në Kosovë 4,680 dozat e para të vaksinës Pfizer