Arben Gashi: Ekzistojnë dy probleme në tavolinë, Asociacioni i Komunave dhe shkëmbimi i territoreve

Kryetar i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, në T7, ka thënë se Asociacioni i Komunave Serbe dhe shkëmbimi i territoreve janë dy opsione në tavolinën e dialogut, shkruan Express. Sipas Gashit ekzistojnë ende dy probleme në tavolinë, për të cilat Vetëvendosje nuk po ka guxim dhe aftësi të merret me to. Madje Gashi tha … Continue reading Arben Gashi: Ekzistojnë dy probleme në tavolinë, Asociacioni i Komunave dhe shkëmbimi i territoreve