Lajme

Anulohet testi i arrtishmërisë

08/06/2020 11:49
nga:N.K

Ministria e Arsimit ka marrë vendim për anulimin e testit të arritshmërisë për vitin shkollor 2019-2020.

Arsye për këtë vendim thuhet se është situata me COVID-19 në vend dhe ruajtja e shëndetit të të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve.

“Marrë parasysh gjendjen nëpër të cilën është duke kaluar vendi ynë si pasojë e pandemisë COVID-19, me qëllim të ruajtjes së shëndetit të nxënësve, mësimdhënësve, personelit të institucioneve arsimore dhe të gjithë qytetarëve u vendos si në dispozitiv të këtij vendimi. 

09/10/2020 08:36

Sot mirret vesh kur do fillojë mësimi