Cool

Anglezi që ua kalon të gjithë vushtrriasve, ai i pi 300 çaja në ditë

10/11/2018 10:22
nga:Natyra

Çajërat përveç që rregullojnë gjumin, ndihmojnë të luftoni dhe urinë nervore.

Por në Mbretërinë e Bashkuar, gjendet një njeri i cili ka pasion çajrat dhe po ashtu ka profesion t’i pijë ato çdo ditë.

Është Patrick Geldard – Ëilliams, ai i cili ka pranuar se shijon për një ditë të paktën 300 lloje çajrash

Megjithatë kjo nuk përfundon me kaq, pasi në kompaninë ku ai punon në testimin e çajrave ai thotë se ka arritur të thyej rekordin pasi në një nga ditët kishte shijuar deri në një mijë çajra në ditë.

Për më shumë detaje ja pamjet më poshtë:

Love tea? Here's your dream job!

This man drinks 300 cups of tea a day 😯☕️☕️☕️☕️☕️Via BBC Look North (Yorkshire)

Publiée par BBC One sur Samedi 30 juin 2018

06/16/2019 10:38

Valdete Bajrami: Urime Malishevë dita e Dëshmorëve dhe Çlirimit – Lavdi Dëshmorëve