Analisti politik: Qeveria ka obligim të deklarohet për marrëveshjet, me këtë intensitet shpejt do të ketë marrëveshje finale

Kosova dhe Serbia sot kanë nënshkruar marrëveshjen për hapjen e linjës hekurudhore dhe marrëveshjen për autostradat. Pak para se të nisë Konferenca e Sigurisë në Munih është firmosur letra e shprehjes së interesit për autostrada dhe letra e shprehjes së interesit për linjën hekurudhore. Edhe 4 orë pas nënshkrimit të kësaj marrëveshje, Qeveria e udhëhequr … Continue reading Analisti politik: Qeveria ka obligim të deklarohet për marrëveshjet, me këtë intensitet shpejt do të ketë marrëveshje finale