Lajme

“AMERICAN BLACK FRIDAY “ NË “SUPER VIVA”, ZBRITJE PERNIME

11/15/2017 09:03
nga:Gazeta Blic

ZBRITJET më të mëdha të vitit nuk shënohen vetëm në Amerikë! Rrjeti i marketeve në Kosovë, “SUPER VIVA”, ka punuar me orë të panumërta, duke analizuar çdo gjë dhe gjithçka që të sjellë “American Black Friday”-n ashtu siç organizohet në vendin e origjinës, duke ofruar produktët me të kërkuara me çmimet me te ulta në Kosovë.

KUR FILLON “AMERICAN BLACK FRIDAY”?
Shitja e “Black Friday”-it në “Super Viva” pritet të fillojë të premten, më 24 nëntor 2017, në orën 10:00 të mëngjesit, po në ditën kur edhe ndodh në Amerikë, përkatësisht në “Ditën e falënderimeve”.

“AMERICAN BLACK FRIDAY”, do të organizohet në këto qytete:
Ferizaj
Prizren
Fushë Kosovë
Lipjan
Xërxë
Suharekë

E gjitha çfarë ka mbetur për ju është ta bëni listën tuaj të dëshirave dhe të përfitoni nga përzgjedhja jonë e “kuruar” e ofertave më të mira për këtë vit.

Si n’Amerikë, këtu është vendi ku do t’ju sjellim ofertat më të mira për dhurata dhe pajisje nga i gjithë rrjeti për të siguruar që ju të mos humbisni.

PËRFITONI TË PARËT NGA OFERTAT!

“SUPER VIVA” ju rekomandon  që ta bëni një listë të asaj që kërkoni gjatë blerjeve në “AMRICAN BLACK FRIDAY”.

Numri i artikujve në zbritje do të jetë i limituar në kohë dhe në sasi. Shumë nga ofertat e ofruara do të kandidohen për një kohë të kufizuar ose do të ofrojnë produkte të kufizuara.

KËSHILLA PËR “AMERICAN BLACK FIRDAY”-n !

Krijo listën e blerjeve.

Keni parasysh dyqanin më të afërt ku jetoni.

Planifikoni se si mund të arrini shpejt përpara se gjithçka të merret.

Mos harroni të kontrolloni kohën e hapjes së dyqanit tuaj, në mënyrë që të mos humbisni ofertat e zbritjes.
Merrini miqtë dhe familjen tuaj. “Black Firday” është shumë më e këndshme kur e ndani me të tjerët. Në këtë mënyrë askush nuk do të humbasë ofertat e mëdha.
Shikoni për ndihmë shtesë. Në të gjitha pikat, “SUPER VIVA”, do të shtojë staf më shumë se kurrë më parë, prandaj mos kini frikë të kërkoni ndihmë.
Te keni durim. Gjithkush ndihet i entuziazmuar për të përfituar nga ofertat me çmime super të ulëta.
Kështu që vendosni alarmet tuaja dhe bëhuni gati për ofertat e “American Black Friday”-t.

ZBRITJE PERNIME!
Rrini gati, “SUPER VIVA” së shpejti do të sjellë udhëzuesin tuaj për të marrë më të mirën nga “American Black Friday” dhe një vështrim në ofertat e para dhe sa mund të kurseni.

 

***

12/04/2019 16:58

Skandal – Në “Super Viva” shitet sallami i mykur