Cult

Ambasadori Delawie në vizitë DokuFest-it

08/07/2017 09:46
nga:D.I

Ambasadori amerikan Delawie sot viziton Prizrenin, ku do të marrë pjesë në mbrëmjen amerikane në DokuFest.

Delawie do të vizitojë shtandet turistike, si dhe do të marrë pjesë në koktejin kushtuar mbrëmjes amerikane.

07/22/2018 07:30

Gratë protestojnë në Prizren kundër ngacmimeve seksuale