Lajme

Ambasada amerikane – Të hiqet taksa që tani

03/18/2020 12:29
nga:N.K

Ambasada Amerikane në Kosovë, pas situatës së krijuar së fundmi ne Covid-19 i ka kërkuar Kosovës që të heqë tarifën që tani.

“Në kohra si kjo, bashkëpunimi rajonal dhe ndërkombëtar është kyç. Është koha për Kosovën dhe fqinjët të mënjanojnë pengesat për qarkullimin e lirë të mallrave. Sërish ftojmë Qeverinë e Kosovës të ndërmarrë hapin e parë të guximshëm dhe ti heqë tarifat që tani”, thuhet në deklaratën e Amabasadës Amerikane.

In times like these, regional and international cooperation is vital. It’s time for Kosovo and neighbors to end…

Publiée par U.S. Embassy Pristina, Kosovo sur Mercredi 18 mars 2020

09/24/2020 11:26

Prodhuesit e makinave po padisin SHBA-në