Geek

Amazon blen zinxhirin tregtar Whole Foods për 13,7 miliardë dollarë

06/16/2017 16:07
nga:M H

Kompania amerikane për tregti online, Amazon, arriti sot marrëveshje për blerjen e zinxhirit amerikan të super-marketeve Whole Foods Market për 13,7 miliardë dollarë.

Agjencia e Nju Jorkut, Bloomberg vlerëson se ky është transaksioni më i madh i arritur ndonjëherë nga Amazon.

05/11/2018 10:03

Aktakuzë për blerje dhe shpërndarje të narkotikëve të rrezikshëm