Showtime

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj vendosin të mos marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre

03/25/2020 19:40
nga:L I

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi.

Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj Tolga e kanë bërë gjestin e madh në këto ditë pandemie, shkruajnë mediat turke.

Ata kanë vendosur që të mos e marrin qeranë për 9 shtëpitë e tyre. Tre në Amerikë dhe të tjerat në Turqi.

Ky gjest i ëtyre shtë duartrokitur dhe është thënë se duhet të merren shembull çifti ëi famshm turk.