Fit&Sexy

Alkooli dëmton trurin më shumë se kanabisi

02/14/2018 08:35
nga:N S

Sipas hulumtimeve të fundit nga Universiteti i Colorados, rezulton se alkooli dëmton trurin më shumë se kanabisi.
Megjithatë ndryshe nga alkooli, marihuana nuk ndikon në madhësinë apo integritetin e bardhë apo gri në tru, madje edhe pas viteve të ekspozimit, njofton Klan Kosova.

Materia gri mundëson që truri të funksionojë, ndërsa kontrolli i bardhë kontrollon komunikimin ndërmjet grupeve nervore.

“Ndërsa marihuana mund të ketë edhe disa pasoja negative, definitivisht nuk është aspak pranë pasojave negative të alkoolit” ka thënë më tej autori i studimit Rachel Thayer, njofton Klan Kosova.

Shkencëtarët shtojnë megjithatë, hulumtimet mbi efektet mentale të kanabisit janë ende shumë të kufizuara.

 

 

02/19/2019 16:47

Kosova do të hapë ambasada në Tajlandë, Bangladesh, Kolumbi dhe Ganë