“Albin Kurti në situatë shumë të vështirë për të marrë vendim rreth vendosjes së ambasadës në Jeruzalem”

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu thotë se Kosova me çështjen e vendosjes së ambasadës në Jeruzalem është pala e vogël mes dy shteteve të fuqishme si Izraeli dhe Turqia. Prishjen e marrëdhënieve me cilindo nga këto dy shtete, Spahiu thotë se Kosovës do i shkaktohen telashe të mëdha. “Duhet me qenë në lëkuren e Albin Kurtit … Continue reading “Albin Kurti në situatë shumë të vështirë për të marrë vendim rreth vendosjes së ambasadës në Jeruzalem”