Albin Kurti jo vetëm vendimin e Haradinajt, por e rrëzon edhe vendimin e Isa Mustafës

Qeveria e Albin Kurtit ka shfuqizuar edhe vendimin për përfitimet e ministrave dhe të zëvendësministrave një vit dhe gjashtë muaj pasi ta përfundojnë mandatin. Kabineti qeveritar i kaluar, do të përfitonte paga sipas një vendimi të marrë nga qeveria e Isa Mustafës në nëntor të vitit 2015. Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, njofton se përveç … Continue reading Albin Kurti jo vetëm vendimin e Haradinajt, por e rrëzon edhe vendimin e Isa Mustafës