Cult

Aktoret me rolet e tyre si meshkuj që vështirë t’i keni njohur

06/12/2020 13:35
nga:L I

Aktorët e mirë janë në gjendje të përdorin trupin dhe emocionin e tyre në maksimum, në mënyrë që të ofrojnë një shfaqje që mund të transmetojë një ide tek shikuesit, përcjellë GazetaBlic.

Nga ana tjetër, ata që janë me të vërtetë të talentuar arrijnë ta bëjnë audiencën të ndihet dhe të identifikohet me karakterin që kanë krijuar.

Dhe shenja e vërtetë e një aktori të jashtëzakonshëm është të jesh në gjendje të luash një personazh siç duhet, pavarësisht nga mosha, kombësia, gjuha, apo edhe gjinia e tij.

Më poshtë keni 10 aktore jashtëzakonisht të mira që luajtën personazhe mashkullorë dhe ato e bënë atë aq mirë, ju ndoshta nuk e keni kuptuar që personazhi ishte luajtur nga një grua.

Hilary Swank me rolin Brandon Teena – Filmi “Boys don’t cry”

Gwyneth Paltrow si Viola de Lesseps – Filmi “Shakespeare in Love”

Angelina Jolie si Evelyn Salt – Filmi “Salt”

Mariah Carey

Blanca Portillo si Friar Emilio Bocanegra

Linda Hunt si Billy Kwan

Amanda Bynes si Sebastian Hastings

Elle Fanning si Ray