Lajme

‘Aktivizohet’ Agim Veliu

02/10/2020 22:50
nga:Gazeta Blic

Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu ka nisur të ‘aktivizohet’.

Ai ka shkruar në profilin e tij në Facebook se sot ka takuar drejtuesit e të gjitha departamenteve dhe agjencioneve të MPB dhe MAP-së, raporton Gazeta Blic.

Njoftimi i plotë i tij:

Gjatë një takimi me udhëheqës të agjencive dhe departamenteve të MPB-së dhe MAP-së u zotuam për bashkëpunim të mirë, të bazuar në mirëbesim, transparencë dhe llogaridhënie.

Kërkova angazhim të përbashkët në përmbushjen e obligimeve që janë: garantimi i sundimit të ligjit, siguria publike si dhe ofrimi i shërbimeve cilësore ndaj institucioneve dhe qytetarëve të vendit.

06/08/2020 19:36

Veliu riaktivizon Planin e Reagimit Kombëtar