Lajme

Ahmeti dhe Zaev, takim për zgjidhjen e situatës në Kuvend

04/05/2017 19:24
nga:A. R.

Sot pasdite është realizuar një takim i shkurtër mes Zoran Zaevit dhe Ali Ahmetit me qëllim gjendjen e një zgjidhje për zhbllokimin e Kuvendit.
Takimi është realizuar në hapësirat e LSDM-së, ndërsa është biseduar edhe për kryetarin e ri të Kuvendit.

Nuk ka të dhëna zyrtare nëse është vendosur diçka konkretisht rreth strategjisë që LSDM tashmë prej ditësh e ka paralajmëruar për të zhbllokuar punën e Kuvendit, njofton TV24.

BDI thotë se mundësitë që kanë në disponim janë: shumica të presë që të mbarojë debati maratonik në Kuvend ose liderët e partive parlamentare të gjejnë dalje përmes takimeve mes liderëve të partive.

03/26/2020 23:36

Shpend Ahmeti thotë se në pesë apo gjashtë lagje të Prishtinës ka raste me Covid-19