AGK dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të Gazetës Blic

Asociacioni i Gazetarëve ka dënuar sulmin fizik ndaj ekipit të Gazeta Blic. Sipas një njoftimi të lëshuar për media, thuhet se “AGK kërkon nga organet e sigurisë, përkatësisht Policia e Kosovës që sa më parë të hetojë këtë rast dhe do ta përcjell me kujdes rastin në fjalë duke kërkuar hetime të shpejta dhe efikase” … Continue reading AGK dënon ashpër sulmin fizik ndaj ekipit të Gazetës Blic