Agim Veliu zgjedhet nënkryetar i parë i LDK-së

Nënkryetari i LDK-se dhe njëherësh Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu është zgjedhur nënkryetar i parë LDK-së . Këtë e bëjnë të ditur burime të Gazetës BLIC brenda këtij subjekti. Ndryshe Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së ka votuar sot kandidaturën e Vjosa Osmanit për kryeministre. Miratohet kandidatura e Vjosa Osmanit edhe në Këshillin e … Continue reading Agim Veliu zgjedhet nënkryetar i parë i LDK-së