Lajme

Afati për dorëzimin e plikove me kuponë fiskal përfundon nesër

05/17/2018 15:22
nga:Gazeta Blic

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka njoftuar të gjithë qytetarët të cilët janë fitues nga rimbursimi i kuponëve fiskal për periudhën e tre mujorit të parë të këtij viti, se afati për dorëzim të plikove përundon nesër, me datë 18 Maj, nga ora 8:00-16:00.

Tërheqja e numrave potencial fitues është transmetuar drejtpërdrejt në televizionin publik, ku janë tërhequr tre numra potencial fitues.

Numri i qytetarëve potencial të cilët kanë fituar për këtë periudhë është dy mijë e 518.

01/22/2019 09:02

Meta: Vit i rëndësishëm për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë