Cool

Adoleshentet ikën të frikësuara, nga gjallesa e misterioze (Video)

10/12/2017 19:48
nga:F.B

Një gjallesë misterioze, që u shfaq në një fushë në Tucuman të Argjentinës, i ka frikësuar dy adoleshente të cilat ikën të tmerruara.

Nuk dihet se çfarë ishte kjo gjallesë me përmasa mjaft të vogla, që i bëri ato të qajnë dhe të mos mund të përmbahen.

“Sikur kjo gjallesë të lëndonte, pa të lënë të biesh në tokë. Reagimet e tyre janë të tepruara”, është një nga komentet që ka marrë më së shumti pëlqime.

Të tjerë kanë thënë se kjo është një gjallesë shumë djallëzore, që sulmon njerëzit duke iu shkaktuar shumë lëndime./Telegrafi

05/29/2018 20:09

Novobërdë, lumi me acid që mbyt çdo gjallesë