Adem Mikullovci e quan mjerim shëmbjen e Teatrit Kombëtar Shqiptar

Shëmbja e Teatrit Kombëtar në Shqipëri sot në orët e hershme te mengjesit bëri që qyetarët të dalin në protestë. Në 100 vjetorin e saj të dytë të shpalljes Kryeqytet, Tirana ka hedhur sot themelet për t’i dhënë komunitetit të artistëve, aktorëve, regjisorëve, por edhe qytetarëve artdashës, një shtëpi të re arti dhe kulture, Teatrin … Continue reading Adem Mikullovci e quan mjerim shëmbjen e Teatrit Kombëtar Shqiptar