Lajme

Abrashi pyet Ahmetin: Sa ndjeheni përgjegjës për vdekjen e dy fëmijëve në Kolovicë? (VIDEO)

11/14/2017 07:58
nga:R A

Në fund të debatit në Klan Kosova në mes të Shpend Ahmetit dhe Arban Abrashit dy kandidatët për kryetar Prishtine në rubrikën e fundit kanë pasur të drejtën t’i bëjnë nga një pyetje njëri – tjetrit.

Shpend Ahmeti ka pyetur Abrashin: Përse asnjëherë nuk është iniciuar asnjë çështje për rritje të inspektorëve të punës dhe garantimin e sigurisë sa ke qenë ministër? Përse nuk ka marrë asnjë iniciativë?

Ndërsa Abrashi ka pyetur Ahmetin se; ndjeheni përgjegjës për vdekjen e dy fëmijëve në Kolovicë?

Ndiqni në video përgjigjet e Abrashit e Ahmetit në pyetjet e njëri tjetrit.

02/17/2018 16:46

Ahmeti: Jo bashkim shqiptar, por bashkëpunim me komunat shqiptare